Boeddha's, Tempels en een afgedankt museum!

Hallo Nederland, De 3e dag in Bangkok is alweer een feit! De tijd vliegt hier voorbij. De afgelopen 2 dagen hebben we al veel gedaan. Gisteren zijn we 's morgens naar het Wat Phra Kaeo en het Grote Paleis geweest. Het was een hele opgave! We moesten natuurlijk een lange broek aan en een t-shirt. We waren wel zo slim geweest om onze afritsbare broeken aan te doen (zodat we deze wanneer we complex binnen gingen aan konden trekken en wanneer we weg gingen deze weer heeeel snel uit konden doen)!! Alleen waren we vergeten een t-shirt in de tas te doen voor Jorien, dus hebben we deze moeten kopen bij een kraampje aan de straat (dat was goedkoper dan heen en weer met een TukTuk).. Dus bekijk de foto's voor Jorien haar ge-wel-di-ge shirt :-) ! Het complex was erg bijzonder en was erg groot. Na elke boeddha en tempel moesten we een tussenstop nemen om een halve liter water te drinken en even af te koelen in de schaduw.  's Middags zijn we naar Wat Pho geweest, bekend van de 46 meter liggende boeddha. Dit complex was een stuk minder groot maar wel net zo bijzonder.  Aan het einde van de middag hebben we maar weer een duik genomen in het zwembad op het dak van ons hotel om af te koelen. 's Avonds zijn we richting Chinatown gegaan om daar wat te gaan eten. Hier hebben we dan ook traditioneel aan de straat bij een kraampje wat gegeten. Het was heerlijk! Vandaag zijn we naar het Nationaal Museum geweest. Dit was leuk om een keer te zien. Je moet je het voorstellen als een museum in Nederland, alleen was dit museum af en toe gevuld met lege vitrines en de knopjes voor tekst en uitleg hadden hun beste tijd gehad en werkte dus ook niet meer. Erg lachwekkend dus!  's Middags hebben we een aanrader uit de Lonely Planet opgezocht, Roti Mataba (zie foto's). Erg schoon was het er niet, maar het eten was er niet minder om! Morgenvroeg vliegen we naar Chiang Mai en zullen we daar verder verslag doen van onze reis! Lieve Groetjes, Arno & Jorien

Charlot

Hee Meis en Arno,

Weer zo leuk verslag om te lezen! Fijn dat jullie zo naar je zin hebben! Het klinkt allemaal heel leuk! De tijd vliegt dan zeker voor bij! Jullie doen lekker veel! Ga zo de foto's kijken ben benieuwd!

Liefs

anjo

Ha knuffels, Wat leuk weer omte lezen en ik kan op het werk ook kijken, dus een hele mooie afwisseling even tussen de administratieve klussen door haha. Erg leuk om te lezen wat jullie allemaal ondernemen. Ga nu zo de foto's bekijken, ben benieuwd! Een hele rustige en veilige vlucht!, Laat maar even weten als jullie veilig en wel op jullie nieuwe stekkie zitten. Al vast lekker slapen straks. Liefs mij

mama

Hoi hoi

Wat een mooi verhaal weer jullie maken veel mee zo te lezen. Blouse stond je grandioos moet je zeker vaker aandoen hahahah.
Jullie verhongeren niet zo te zien, zag er lekker uit hoor.
Voor morgen een hele goede vlucht en tot horens maar weer.

Liefs hvj xxx

Mylotte

ZO te lezen hebben jullie het daar super! Goeie reis voor morgen & lekker genieten daar! Pas goed op jullie zelf! Kus

Martijn en Yvon

Ha lieve mensen,
Nou dat ziet er allemaal goed uit hoor!
leuk om alles zo te kunnen lezen wat jullie allemaal doen daar. Fijn dat jullie het goed hebben ! Goede vlucht morgen . Veel plezier nog samen
Liefs van Martijn, Yvon & Livia

Oma Markelo

Ha Arno en Jorien, jullie zien wel wat van de wereld zo erg leuk al die foto's en verhalen . Veel plezier met elkaar en voorzichtig doen. Groetjes Oma Markelo

henry en hetty

haaaaaaaaaaaaa

zo te lezen geeft deze omgeving meer vakantiegevoel...
geniet dr maar van

groetjes vanuit ons herfstachtige Nijverdal....